robalberts.punt.nl
Amsterdamse Modelspoorbaan Club
Amsterdamse Modelspoorbaan Club.
 
Bij toeval heb ik de enthousiaste leden van deze Club ontmoet. En met heel veel plezier heb ik met deze geweldige mensen mogen samenwerken.
 
Eerst moet ik natuurlijk vertellen dat het bezoek aan deze mooie Club herinneringen aan onze zolder oproept. Mijn vader heeft indertijd heel enthousiast een begin gemaakt met een modelspoorbaan. Maar als ik kijk wat er bij de Amsterdamse Modelspoorbaan te zien is dan moet ik toegeven dat mijn vader maar een amateurtje is gebleven.
 
Amsterdam is ook na 20 jaar nog een stad waar ik steeds meer nieuwe dingen ontdek. De maquette  van het centrum van de stad rondom het Centraal Station is prachtig nagebouwd. Het Weesperpoort station en station Abcoude zien er ook mooi uit. Ook de berglandschappen zijn indrukwekkend.
 
Tijdens een projectweek zijn we met 2 klassen leerlingen op bezoek geweest. De glunderende en bewonderende gezichten vertederen mij nu nog.

Jammer genoeg moet de Club nood gedwongen weer een ander onderkomen zoeken.
 
Mijn vraag is nu wie weet raad en weet een plek voor deze enthousiaste mensen.
Via hun website willen zij graag iets van u horen.

www.amclub.nl

Reacties

redrose op 19-07-2012 08:06
Goedemorgen Rob Ik ga vrijdag op vakantie, op zoek naar het buitenleven en de zon. Ik ben van plan vele foto's te maken van de mooiste vakantie momenten. Tot 7/8 augustus Groetjes van @redrose
Agnès op 19-07-2012 11:09
Wij hebben hier ook nog van dergelijke "attributen" liggen op zolder, je zou er ook nog een prachtig circuit mee aan kunnen leggen binnen en/of buiten... voor de club zou wel onderdak zijn alleen wonen wij een beetje te ver weg...Agnès
staart op 19-07-2012 14:45
Ik ben dol op modelspoorbanen. Ik hoop dat ze gauw een plekje vinden
 
staart op 19-07-2012 14:46
Wat gaaf!! Ik hoop dat ze snel een nieuw plekkie vinden
Jan K. alias Afanja op 20-07-2012 00:27
Hopelijk lukt het om een goed en niet te duur onderkomen te vinden voor die club, want zo'n club is voor de leden ongetwijfeld van grote waarde. Succes daarmee!
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl