robalberts.punt.nl
Vier dagen, vier wielen, de vierdaagse met een scootmobiel
Vier dagen, vier wielen, de vierdaagse met een scootmobiel
 
De afgelopen twee dagen heb ik 's avonds met een paar gezellige dames zitten eten. Na een werkdag heb ik zelf niet altijd zin om te gaan koken. En alleen eten vind ik al helemaal niets. Regelmatig fiets ik dus langs een van de eettentjes op weg naar huis. Je kunt wel zeggen dat ik een vaste klant ben van afhaaleten. Maar lekker aan tafel zitten met een paar gezellige mensen heeft toch nog steeds mijn voorkeur. Een jaar geleden heb ik meegelopen met een demonstratie van scootmobielers. De vrolijkheid maar ook het doorzettingsvemogen van een groep scootmobielers in Amsterdam-ZuidOost spreekt mij erg aan. Met de digitale sociale media probeer ik de activiteiten van deze groep te volgen. Maar regelmatig gewoon een kop koffie drinken of lekker samen eten vind ik nog leuker en lekkerder.
 
Dit jaar rijdt de groep scootmobielers van pg&o ( pgno.blogspot.com ) mee met de avondvierdaagse van Amsterdam-ZuidOost. Of is het nu de groep scoobiedoen, de scootmobielgroep Amsterdam-ZuidOost? De organisatie van de avondvierdaagse is ook blij met deze nieuwe groep deelnemers. Het parkoers wordt aangepast voor de scootmobielen. En de andere deelnemers en de mensen aan de kant reageren ook enthousiast op de scootmobielers.
 
En ik vind het een plezierige dagafsluiting om met een paar van de deelnemers lekker samen te eten. Caroll, Brenda en Faina het eten smaakt mij een stuk beter als ik bij jullie aan tafel zit. En jullie vrolijkheid neem ik voor een stukje mee naar huis. Misschien dat ik volgend jaar wel met jullie meeloop.
 
Voor alle avondvierdaagse lopers en rollers: veel plezier toegewenst.
 
www.avond4daagse.nl

Reacties

jaap50 op 07-06-2012 02:03
Ik weet wat het is alleen eten...daar is geen bal aan......
Karel op 07-06-2012 06:06
ha die Rob
dat is een goede zaak
en ja zo smaakt het eten zeker beter
choices op 07-06-2012 10:59
Dat is idd veel gezelliger Rob, en mijn petje af voor die groep, dat moesten ze hier ook doen .
 
Fijne dag en liefs
Ann
dewitteuil op 07-06-2012 11:28
Het is inderdaad gezelliger om met meer mensen aan tafel te zitten. Sinds mijn scheiding eet ik meestal ook alleen en dan ben ik ook vrij snel klaar met koken. Ik probeer het wel steeds gezond te houden en de afhalhap te vermijden.
In het weekend enéén keer door de week eet ik bij mij vriendin of zij bij mij. Als ik dan kook dan maar ik er ook wat meer werk van.
 
Groeten
Eric
Herman op 07-06-2012 15:23
Eet smakelijk!
essie70 op 07-06-2012 15:33
Heel gezellig hoor,,,ik wens je alvast een fijn weekend toe,, Lieve groet Esther..
Ronald Blonk op 07-06-2012 16:06
voor meer info: kijk ook op de facebookpagina van PG&O

Bertie op 07-06-2012 19:33
Zo houd je nog leuke contacten over van het demonstreren voor van goed doel. Eten in je eentje vinden veel mensen niet prettig, daarom bestaat hier (en op meerdere plaatsen) de mogelijkheid om mee te eten in het restaurant van het bejaardenhuis, tegen een schappelijke prijs. Het idee dat ze bij 'ouwetjes' zitten houdt sommige mensen tegen maar het schijnt heel gezellig te zijn.
Leuk dat de scootmobielers mee doen aan de avondvierdaagse.
fancyplace op 07-06-2012 21:27
Hoi hoi
 
Dat wordt gezellig en contacten en eten wat een perfecte combinatie
 
Fijne avond
 
Groetjes van redrose
stiefbeen op 08-06-2012 19:11
heel leuk initiatief voor de scootmobielreiders en eet gezellig en smakelijk.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl